MULTEKREM FRA LOFOTEN

En klassiker i jula for mange er den nydelige desserten multekrem! Dessuten er det superenkelt å lage. For en veganisert versjon er det bare å bytte ut animalsk kremfløte med plantebasert. Det er like godt og gjestene vil ikke merke forskjell!

Vi er så heldige å ha selvplukket multer fra Lofoten, men du finner ‘gullbærene’ i frysedisken.


Ingredienser

Oppskriften gir 4 porsjoner

Pisket krem

3 dl kremfløte (vi bruker Gryr sin), pisk gjerne med noen dråper sitronsaft

4 ss sukker

Multer

4 dl multer + litt ekstra til topping

Fremgangsmåte

Pisk fløte og sukker til det blir en myk krem. Vend forsiktig inn multene og server gjerne med krumkaker. Det er også supergodt å fylle krumkakene med multekremen!

Vi bruker Veganske fristelser sin oppskrift på krumkaker.


Ingunn Elstad

Ingunn har vært veganer siden 2017, men nesten ikke spist kjøtt siden hun gikk på barneskolen. Hun brenner for både dyrs- og menneskerettigheter. Dessuten blitt bevisst på å ta miljøvennlige valg, særlig gjennom mote.

Forrige
Forrige

MILJØVENNLIG INNPAKNING TIL GAVER

Neste
Neste

QUINOASTEK TIL JULEMIDDAGEN