FYLL PÅSKEEGGET MED VEGANSKE GODSAKER

Tidligere så jeg for meg å gi mine fremtidige barn store påskeegg fylt med masse godt. Da jeg ble veganer, trodde jeg at det ikke gikk likevel. Heldigvis tok jeg feil! I dag er det superenkelt å fylle opp påskeegget med vegansk godis.


Dagligvarekjeder

En klassiker å ha i påskeegget er smågodt. Candy King har flere veganske godbiter i sitt sortiment og stadig flere dagligvarekjeder merker hvilke som er veganske. Rema 1000 har særlig et godt utvalg.

Godteri i pakning som er ofte å finne i nærbutikken:

Salt sild, Go’Vegan lys og hasselnøtt sjokolade, Go’Vegan Tofffee, Lovehearts, Minde Mørk (i pose og som plate), Skittels, Pez, Panda Lakris, Hubba bubba, Drumstick, Snap and Crackle, Mentos, Tyrkisk pepper, Jattesalt, Hockeypulver, Godt&Blandet ekte frukt fra Malaco, nyheten Lollipop bites og Lookolook.

Andre butikker

Yummy Heaven har et stort utvalg av veganske produkter og de merker tydelig i butikken hvilke som er veganske. Blant annet den supergode Kex og vegansk ostepop!

Hos Nille finner du Marianne-drops/sjokolade, marsipanbrød og Trolli spagettini.

Søstrene Grene selger flere typer av iChoc-sjokolade til en billigere penge enn på helsekostbutikker. De har også nettopp fått inn veganske ‘skumbananer’.

Normal har forskjellige vegansk godteri.

Sweets har noe vegansk. De har blant annet Candy Kittens, Love Raw og sjokolade fra Lindt og Ritter Sport. Utvalget varierer fra butikk til butikk.

Veggie De Luca (Grünerløkka) selger masse vegansk og vegetariansk snop og snacks.

IKEA bruker å ha vegansk påskegodteri.

Nettbutikker

Diggbox har et stort utvalg av vegansk påskekos! Oh Yes har mye vegansk sjokolade i sitt sortiment. Kinsarvik har også mye vegansk.


Ingunn Elstad

Ingunn har vært veganer siden 2017, men nesten ikke spist kjøtt siden hun gikk på barneskolen. Hun brenner for både dyrs- og menneskerettigheter. Dessuten blitt bevisst på å ta miljøvennlige valg, særlig gjennom mote.

Forrige
Forrige

NORSKE MATPROFILER SINE FAVORITT HØSTRETTER

Neste
Neste

VEGANSK GUIDE TIL SPISESTEDER PÅ FJELLET