BLI MED PÅ GULLROTEN 2023

7. og 8. oktober er det duket for Gullroten Food Awards sjette året på rad!


Hva er Gullroten?

Gullroten er et årlig vegansk event som arrangeres av Veggispreik - Opplysningskontor for Matglede. Det finner sted i Fredrikstad på City Scence 7. og 8. oktober. Du får høre på inspirerende foredrag av mennesker som gjør en forskjell innenfor dyrs rettigheter, miljø og vegansk livsstil. I år er det 5 foredrag + en 45 minutters sofaprat. Lørdag kveld er det gallamiddag, prisutdeling og konsert. En person får utdelt pris for sin viktige innsats. Dessuten samles det inn penger til en ideell organisasjon. Her er det gode muligheter for å komme i kontakt med andre veganere! Bestill billetter her. Har du behov for overnatting, så har Gullroten en avtale med City Scene og de disker opp med flere veganske alternativer til frokost. Bestill rom her.

Les også: Bli kjent med andre veganere.

I sammenheng med arrangementet er det dugnad hos dyrefristedet Dale Store Gård. Se eventet på Facebook her. WSH Viken vil også ha Reality i Fredrikstad på lørdag etter foredragene klokken 15-17. Se eventet på Facebook her.


Foredrag

Sea Shepherd Norway m/Samuel Rostøl og Sidney

Samuel og Sidney vil fortelle om Sea Shepherds globale arbeid og hva den norske avdelingen vil fokusere på.

Les også: Sea Shepherd Norway vil beskytte norske havområder.

Bjarte Malum

Han vil dele hvordan du med enkle grep kan bli en mer helhetlig hjelper for dyrene.

Heidi Schøyen Simensen

Hun skal snakke om å starte lokallag og hvordan du kan påvirke lokalmiljøet.

Camilla Bache-Mathiesen og André Mundal

Camilla er leder for Miljøfestivalen og har et stort engasjement for plantebasert mat og dyrevern. André er en engasjert endringsagent med erfaring som offiser, diplomat og konsulent. De vil snakke om endring og hvorfor det er vanskelig.


Adresse

City Scene

Gunnar Nilsens gate 9, Fredrikstad

Aldersgrense

Foredragene er åpent for alle, gallaen har aldersgrense 20 år


Ingunn Elstad

Ingunn har vært veganer siden 2017, men nesten ikke spist kjøtt siden hun gikk på barneskolen. Hun brenner for både dyrs- og menneskerettigheter. Dessuten blitt bevisst på å ta miljøvennlige valg, særlig gjennom mote.

Forrige
Forrige

LAG VEGANSK EPLEKAKE I HØST

Neste
Neste

SMAKFULL GRYTE MED BLOMKÅL, PAPRIKA OG KIKERTER