ANMELDELSE: VINSMAKING PÅ CULTIVATE FOOD

Denne uken var vi på vinsmaking hos Cultivate Food på Grünerløkka i Oslo. Den veganske restauranten arrangerer dette fast en onsdag i måneden!

Les også: Bobler og sommerstemning hos Cultivate Food.

Hver gang presenteres en ny type vin. Denne gangen var det oransjeviner som sto på programmet. En spennende hvitvin som er laget på rødvinsmetoden. All vinen de serverer er økologiske og veganske naturviner.

Arrangementet er perfekt for de som liker å lære litt om vin, men også liker å drikke den. Sammen med vinen får man 4 nydelige veganske småretter. Arrangørene er superhyggelige og sørger for god stemning. Man trenger ikke være vinkjenner for å komme hit- det er for alle og har en veldig laidback stemning.

4 glass vin og 4 småretter for 599,-. Noe vi mener er en veldig god pris for hva man får tilbake. Så både vinsmaking og Cultivate food anbefales på det sterkeste. Vi likte det så godt at vi meldte oss på neste måned med det samme. Det blir fort fullt så man må være ute i god tid!


Iselinn @vegan_ise_

Iselinn var vegetarianer i 2 år før hun for 7 år siden tok valget om å bli veganer. Helt siden hun var liten har hun elsket dyr og drømmen er å starte et animal sanctuary. Hun elsker å være ute i naturen og er i tillegg opptatt av helse.

https://www.instagram.com/vegan_ise_/
Forrige
Forrige

TIPS TIL VEGANSK FROKOST I PÅSKEN

Neste
Neste

DETTE SPISER MATPROFILER I PÅSKEN